Girne’de dün gece meydana gelen trafik kazasında, motosikletiyle önündeki aracı geçmeye çalışırken sürüklenen ve başka bir araca çarpan 21 yaşındaki Ahmet Ekin, ağır yaralanarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Motosiklette yolcu olarak bulunan 20 yaşındaki Orhan İlbay Sihhat de hastaneye kaldırıldı.
 

Polis basın bültenine göre, saat 22.30 sıralarında Karaoğlanoğlu Caddesi’nde meydana gelen kazada, Ahmet Ekin, PJ 336 plakalı motosikletiyle doğu istikametine seyrettiği sırada, önünde aynı istikamette seyreden sürücüsü ve plakası meçhul aracı dikkatsizce sağından dolaşmaya çalışması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yola düştü.
 

Ekin’in motosikleti, sürüklenerek karşı istikametten gelen Snajana Tabakoğlu (K-46) yönetimindeki PU 064 plakalı salon aracın sağ ön köşe ve sağ yan kısmına çarptı.
 

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Ahmet Ekin ve motosiklette yolcu olarak bulunan Orhan İlbay Sihhat, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ekin’in tedavisinin yoğun bakım servisinde sürdüğü kaydedildi.