Lefkoşa’da meydana gelen cinsel taciz meselesine methaldar olarak tutuklanan zanlı H.D tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Nazmi Doğan olayla ilgili bulguları aktardı. Doğan 17 Nisan 2020 tarihinde saat 11.00 raddelerinde Lefkoşa’da, Lefkoşa’da zanlı H.D’nin kullanımındaki DZ 713 plakalı Fiat Tipo marka salon araç ile beraberinde yolcu olarak bulunan müşteki L.O ile Haspolat çemberinden Hamitköy çemberi istikametine doğru seyrederken kullandığı aracı söz konusu yol üzerinde bulunan toprak yoldan içeriye çekerek müştekinin rızası dışında ilk önce erkeklik organını çıkarıp cinsel tacizde bulunduktan sonra müştekinin vücudunu elleri ile okşayarak cinsel tacizde bulunduğunu söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak şikâyetin alınması üzerine zanlının tutuklandığını ve aleyhinde soruşturma başlatıldığını vermiş olduğu ifadesinin teyit ve tekzip edilmesi gerektiğini belirterek ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Polis şahadeti üzerine söz alan zanlı müşteki ile onun talebi ile buluştuklarını kendisine iftira atıldığını iddia etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Meltem Dündar zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.