Kız Kavgası Bıçakla Son Buldu

Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

Lefkoşa Surlar içinde kız kavgası yüzünden çıkan kavgada 3 kişiyi bıçakla yaralayan zanlı Osman Kaynak tutuklanarak bugün Lefkoşa’da Nöbetçi Mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Mehmet Salih Yavuz olayla ilgili bulguları aktardı. Yavuz, huzurda bulunan zanlı Osman Kaynak’ın 7 Mayıs tarihinde saat 22.30 raddelerinde Lefkoşa Surlar içinde Arasta bölgesinde aralarında kız meselesi yüzünden çıkan kavgada müşteki Ahmet Aksoy’u tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu çakı ile sağ elinden yaraladığını ifade etti. Polis, zanlının ayrıca kavga esnasında kendilerini ayırmak için araya giren Yahya Beşli’yi sol karın kısmından ve Umut Bahçeci’yi de sol koltuk altından yaraladığını söyledi. Polis, müştekilerin Lefkoşa Devlet Hastanesine kaldırılarak yapılan tedavilerinden sonra müşahede altına alındığını belirtti. Polis memuru Mehmet Salih Yavuz mesele ile ilgili olarak yapılan ileri soruşturmada olay yerinde olayda kullanılan bıçağın bulunduğunu ayrıca müştekilere ait kanlı giysilerinde tespit edilerek emare yapıldığını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz yeni başladığını ve salimen yürütüle bilmesi için zanlının ilk etap da 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Füsun Cemaller huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının ilk nazarda soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.