KIBHAS’da 248 Bin TL Vurgun

Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

Ercan Devlet Hava alanında faaliyet gösteren KIBHAS isimli otobüs şirketinde bilet satış sorumlusu olarak görev yapan zanlı Ferit Tatlıses bilet satışından temin ettiği paraları şirket muhasebesine yatırmadığı gerekçesi ile tutuklanarak bugün mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Cem Özdoğdu olayla ilgili bulguları aktardı. Özdoğdu, zanlı Ferit Tatlıses’in müstahdemi olduğu KIBHAS isimli işyerinde 31 Ekim 2014 – 19 Ağustos 2015 tarihleri arasında müşterilere satmış olduğu biletlerden temin ettiği 248 bin 700 TL parayı çaldığı gerekçesi ile aleyhinde şirket tarafından yapılan şikâyet üzerine tutuklandığını söyledi. Polis mesele ile ilgili yürütülen soruşturmanın 1 yılık hesapları içerdiğini belirterek zanlının konu soruşturmaya etki etme olasılığının bulunmadığını ve mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının ilerde aleyhine getirilmesi muhtemel davada hazır bulunmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması ve KKTC vatandaşı 1 kefilin 50 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

Haberin Kopyalanıp Kulanılması Yasaktır