Kapı ve pencere hırsızlarına hapislik

Kıbrıs Manşet Özel Haber

KKTC’de her geçen gün artan adli suçlardan dolayı mahkemeler kilitlenmiş durumda. Uyuşturucu, soygun ve hırsızlık olaylarının artış gösterttiği ülkemizde yargıçların verdikleri cezaların boyutu da genişleterek hapislik cezaların artırıldığı gözlemlendi.

Mağusa Kaza Mahkemesi, gündemine taşınan Devlet eski Hastanesi'nde meydana gelen kapı ve pencere hırsızlığı olayı ile ilgili olarak yargılanan 3 zanlının davalarını karara bağladı.

HAPİSLİK CEZASI İLE CEZALANDIRILDILAR

Mağusa eski Devlet Hastanesi'nde geçtiğimiz yıl meydana gelen alüminyum kapı ve pencere hırsızlığı olayına adı karışan 3 zanlının davası  Mağusa Kaza Mahkemesi’nde görülerek meydana gelen hırsızlık olayı değişik hapislik cezası ile cezalandırıldı.

İKİ ZANLI 2’ŞER AY BİR ZANLI 5 AY HAPİS

Mağusa Kaza Mahkemesi geçtiğimiz yıl Mağusa Devlet eski Hastanesi'nde meydana gelen kapı ve pencere hırsızlığı ile ilgili 3 zanlıya toplamda 9 ay, hapislik cezası verdi

Mahkeme, hırsızlık olayı ile yargılanan Gazimağusa Hastanesi Ustabaşısı Ergün Yahat'a 5 ay, Mehmet Yıldırım ve Hüseyin Zornalı'yı 2’ şer ay hapis cezasına çarptırdı.