İRFAN GÜNSEL ESKİ ÇALIŞANINI ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ Mİ ???

Kıbrıs Manşet Özel Haber

Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı İrfan Suat Günsel hakkında, eski satın alma müdürleri de olan, ünlü Avukatlardan Erden Algun'un oğlu Enver Algun tarafından çok ciddi iddialarda bulunuldu. Günsel ailesinin damadı olan Enver Haskasap ile de aralarında sorunlar olduğu öğrenilen Enver Algun ile yakın arkadaşı da olduğu iddia edilen İrfan Suat Günsel'le araları ansızın açıldığı gibi ciddi sorunlar da başgöstermeye başladı.

Algun’a, İrfan Günsel’den tehdit iddiası !...

YDÜ eski çalışanlarından Enver Algun'a İrfan Günsel’in yakınlarından İrfan Günsel Hakkındaki Şikayetini Çekme Tehdidi yapıldığı iddia ediliyor.

YDÜ eski çalışanlarından Enver Algun’a, aralarında husumet olduğu ileri sürülen İrfan Günsel tarafından ölüm tehdidi yapıldığı iddia ediliyor.

YDÜ’de alım sorumlusu olarak çalışırken, bazı anlaşmazlıklar nedeni ile işten durdurulan ve bu nedenle mahkemeye başvuran Enver Algun ile yaklaşık dört ay önce, Gönyeli'deki Ömerli Restorant'ta karşılaşan Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Günsel tarafından yumruk atılmaya teşebbüs edildiği öne sürülüyor.

 İş adamı Enver Algun, aralarında yaşanan husumet nedeniyle kendisine yumruk attığını öne sürdüğü Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Günsel hakkında suç duyurusunda bulunduğu ve konunun mahkemeye intikal ettiği öğrenildi.

Polis tarafından mahkemeye intikal ettirilen yumruk atma olayı ile ilgili olarak ceza davasının bugün görüşülmeye başlandığı öğrenildi. Ancak tarafların dinleneceği ceza davası öncesinde, Enver Algun'u cep telefonundan arayan kimliği meçhul erkek bir şahsın Algun'a, Günsel aleyhindeki şikayetini geri çekmemesi durumunda çok kötü ve vahim sonuçların yaşanacağını dile getirdiği ve tehdit ettiği öne sürülüyor.

 ENVER ALGUN KIBRIS MANŞET'e BİLGİ VERDİ

Gazetemiz Kıbrıs Manşet'e ulaşan Enver Algun konuyla ilgili gelişmeleri aktardığı mesajında hayatından endişe ettiğini belirterek ailece tedirgin olduklarını yazdı. Enver Algun'un göndermiş olduğu mektubu yorumsuz olarak aşağıda dikkatinize sunarız. :

"İyi akşamlar,öcelikle sizi bu saat rahatsız ettiğim için özürdilerim.

Ben 36 yaşında evli,sekiz yaşında bir erkek çocuk babasıyım ve şuan işsizim.

Size başımdan geçen ve benim hayatımı karartan bir olayı anlatmak ihtiyacı duydum,umarım güçlü kaleminizle bana yardımcı olabilirsiniz.

2012 temmuz ayında yakın doğu üniversitesin de işe başladım nasılmı?

Lefkoşa türk belediyesinde kadrolu memurken 20 yıllık arkadaşım irfan günselin babası suat günsel beni bir cumartesi sabahı ofisine çağırdı(suat günselin tarzını bilmeyen yok.bu böyle olacak!yada ben böyle karar aldım!olumsuz hiçbişey duyamazki hemen sinir olur nede olsa adam kendini devletten bile büyük zanneder.)enver belediyeden istifa edip burda(YDÜ)de satın alma müdürü olarak göreve başlıyorsun,tüm haklarnı(maaş,emeklilik vb)fazlasıynam bu kurumdan alacan eski satın alma müdürü(ismail şeyh)umursuzdu.

Şimdi tanışın genel hizmetler yurtlar genel müdürü TUNCER KUTLUHAN kantin ve kafeteryalar müdürü FİKRİ KAYNAK ekip arkadaşların deyip bizde orda tanıştık.

Ha birde üstüne suat efendiye teşekkür edip ofisinden ayrıldım

Konuyu ailemede anlattım babam tabiki karşı çıktı bende irfanı telefonda  aradım görüştük bana gelecek garantisi verdi bırak ki belediyeyi şu batıkdır devlette olsan bu ülkede garantin yok biz en büyük kurumuk artık bizim ailemizlesin dedi.

Sonra işe başladım ikibuçuk yıl aradan sonra beni görevden aldılar ki bu kuruma ben yılda birbuçuk milyon tl artı yaptırdım ama esas neden damatları ENVER HASKASABIN abisi MENTEŞ HASKASABI benim yerime almakmış onu sonra anladım.tabi ben ve eşim ki eşim sadece benim karım olduğu için,hiçbir suçu olmadan hatta ve hatta 12 yıllık tüm çalışma arkadaşları tarafından insanlığı,çalışma düzeni ve disiplinli olduğu için hep takdir edilen insan benim yüzümden işten atıldı sebebi ise yargıya baş vurmam.

Biz tabiiki babam ve abim avukat olduğu için hemen yargıya başvurduk.

Bir akşam yemeğinde çok değerli arkadaşlarımla(ben evden çıkmıyordum)onların ısrarı üzerine buluştuk,olmaz demeyin olur o akşam İRFAN GÜNSEL de o mekana geldi masamdaki çok değerli insanlarla teker teker tokalaştı banada okkalı bir tokat attı,bende direk polise gittim şikayatçi oldum arabama verilen zarar cabası.

Buraya kadar sizi çokta etkileyen bir durum yok bilirim ama esas olaylar şimdi başlıyor.

Polise şikayette bulunduktan 3 yada 4 gün sonra(zamandan emin değilim)beni telefonla YDÜ öğrenci  başkanı SERDAR KAYAALP aradı ve benimle görüşmek istediğini söyledi bende onu evime davet ettim ön balkonda oturduk üç kişiydiler(güvenlik kamerası kayıtlarımda var)

Bana söyledikleri şuydu;irfan beyle aranda problem olmuş polise,mahkemeye gitmişsin bende evet dedim.serdarda bana bu iş mahkemeye gitmeycek davayı çekeceksin dedi bende ona asla öyle birşey yapmaycağmı söyledim ve sonuna kadarda hakkımı araycam dedim çünkü haklı olan bendim.

Serdarda bana davanı çekmezsen biz yapacaklarmızı herkesin önünde yaparız o yüzden bu konu mahkemeye gitmeycek dedi,bende ona bu davadan asla çekilmeyceğmi hatta sırada 7-8 davam daha olduğunu söyledim.açıkcası çokta umrumda olmamıştı 36 yaşındayım işsizim,karım işsiz,iş başvurusu yaptığım yerler suattan korktuğu için beni işe almadılar(HÜSEYİN EKREM ERGİL)gibi STARLİNGLERİN YENİ PATRONU bu yaşamaksa 36 yaşında evine ekmeğni baban alıyorsa borçlarnı abin ödüyorsa ÖLMEK DAHA GÜZEL değilmi?

O yüzden tek yapmam gereken hakkımı sonuna kadar aramaktır.

Yarın mahkeme günü(bugün)

Dün markete yürürken tanımadıdığım plakasız beyaz bir araç içerisinde bir adam(TÜRKÇESİ ZAYIF)davanı çekmezsen infazın gerçekleşecek,infazın gerçekleşmeden önce mühürlü mektubun eline ulaşacak dedi ve süratle uzaklaştı.

Yine umursamadım

İşsizim ya günüm hep evde bahçede uğraşla geçiyor balık tutmak gibi birşey hiç sorun düşünmüyorsun.

Bu gece(dün)bahçede işim bitti saat 21:00 civarları balkonda kahve içiyordum ben,eşim,kuzenim ve eşi. kuzenimle sohbet ederken telefonum çaldı numara tanıdık değil(05488351400)saat 21:30

Ben:alo

Karşı:iyi akşamlar enver beymi?

Ben:evet

Karşı:enver bey yarınki dava geri çekiliyorsun

Ben:anlamadım alo alo(TABİKİ ANLAMIŞTIM TELEFONUMU HEMEN HOPARLÖRE ALDIM KUZENE BAKTIĞIMDA SES KAYDINI AÇMIŞTI BİLE:)

Ben:anlamadım siz kimsiniz

Karşı:yarınki davadan geri çekileceksin

Ben:sen nerden bilin davayı?

Karşı:bizim bilmediğimiz bişey yoktur

Ben:niye geri çekileyim?

Karşı:çekilmeniz gerekiyor enver bey yani şöyle söyleyeyim sizin başka bir seçeneğniz yok!

Ben:sizi irfan beymi koydu?

Karşı:hayır irfan beyle bizim bir ilişkimiz,diyaloğumuz yok

Ben:o zaman sizi bağlayıcı durum nedir?

Karşı:irfan bey muhattabımız bile değil

Karşı:yarınki mahkemeden çekilmeniz gerekir  sadece bunu belirtelim gelişecek olaylardan kendiniz sorumlu olursunuz

Ben:benlik bir durum yokki mahkemede

Karşı:yani var var size haber getiren arkadaş kimdir bilmiyorum

Ben:ben haber maber almadım(PLAKASIZ ARAÇTAN BAHSEDER HERHALDE)

Karşı:yalnız arkadaşım biz kimsenin kılına zarar gelsin istemeyiz

Ben:ben yalnız konuyu yargıya havale ettim benlik bir durum yok zaten olay polislik

Karşı:ha tamam o zaman bizde şöyle bişey söyleriz,size gelecek zarardan biz sorumlu değiliz desek ne olacak?

Ben:ne bileyim ben yahu bana ne zarar gelecek,yani sen beni telefonda tehdit eden farkındasın?

Karşı:tama e o zaman siz o zaman yarın mahkeme takip ediliyor mahkeme süreci ya bu mahkemeden çekilirsin yada gerçekleşecek olaylardan biz sorumlu değiliz

Ben:siz kimsiniz?!Ben kiminle görüşüyorum

Karşı:size iyi akşamlar diliyoruz tamamm

Yarın mahkeme çıkışı belirlendiği zaman sonuçlarıda belli olacaktır

Ben:amladım

Karşı:tamam

Ben:tamam

Karşı:iyi akşamlar

İnanmaycaksınız ama umrumda bile olmadı.

Ama kuzen kalk polise gidelim dedi bende tamam dedim abimi aradım,malum adam koyu fenerbahçeli fenerin maçı izler kalktı hemen poliste buluştuk,ifademi verdim ses kaydını kopyaladık ve polisten ayrıldık.

Şuan evimdeyim saat 03:43 ben size bu yazıyı yazıyorum,karım oğlumla bugece beraber uyumak istedi(NE YAPSIN KADIN ÖLECEKSE BEBEĞİNE SARILARAK ÖLSÜN DİYE DÜŞÜNDÜ HERHALDE)ben zaten uyumaycam.

Korkmuyorum efendim bu ülkede yüce mahkeme,polis,hak,hukuk ve birazda adalet var elbet tehditler umrumda değil.

Esas beni endişelendiren bu ülkenin en büyük ünüiversitesi olduğunu zanneden biz yatırımı ülkemize yaparız diyen,iş imkanı sağlarız,istihdam yaratırız,devlete katkı koyarız diyen suat efendi 23 şubat 1998 de üniversitelere baş örtüsü yasağı geldiğinde ilk hamleyi yapan ey suat efendi şimdi nolduda 2013 yılında KKTC nin en büyük camii temelini attın sen AKP yi aptalmı sandın?

Benim aldığım bu tehditler pkk terör örgütü mensuplarındandır şimdi onlarlamı işbirliği yapıyorsun,şimdi onlarımı kullanıyorsun?

Evet çok büyük bir suçlama farkındayım

Belki ben yarınları göremeycem,dahada kötüsü karım,sekiz yaşındaki bebeğim benim yüzümdem infaz edilecek edilsin efendim.

Ben kendimi feda ediyorum yeter ki Suat Günselin nasıl bir insan olduğu ortaya çıksın yeterki acı gerçekler bilinsin bilinsinki  SUAT GÜNSEL kimlere yardım yapıyor yada kimler tarafından yönetiliyor.

Enver Algun "