Girne’de polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, araçlarında ve üzerlerinde Cannabinoid türü uyuşturucu bulduğu 4 kişiyi tutuklandı.

Polis Basın Bülteni’ne göre, polis dün akşam yaptığı operasyonda, H.K.’nin (E-22) tasarrufunda yaklaşık dört gram ve M.E.’nin (E-20) tasarrufunda yaklaşık üç gram ağırlığında sentetik “Cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak aldı. 

Meseleyle ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada konuyla bağlantısı tespit edilen A.T.(E-22) ile E.K.’nin (E-25) bulundukları araçta yapılan aramada yaklaşık beş gram ağırlığında sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu madde ile bir adet elle sarılı yanık sigara izmariti ve A.T.’nin üzerinde yapılan aramada yaklaşık bir gram ağrılığında sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak aldı.

Söz konusu şahıslar tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

LEFKOŞA’DA VAHİM ZARAR

Lefkoşa’da, Yakın Doğu Bulvarı üzerinde, M.T. (E-22), bir özel televizyon programında yayınlanan şaka programı çekimleri esnasında, kendisine kamera şakası yaptığı gerekçesiyle Çağlar Yüksel’in burnuna kafasıyla vurup burnunu kırıp vahim zarara uğrattıktan sonra küfretti.

Söz konusu şahıs tutuklandı.

GAZİMAĞUSA’DA YANGIN

Gazimağusa’da, Zafer Şengül isimli şahsın evinde, elektrikli sobanın yanında bulunan halının tutuşması sonucu yangın çıktı. Yangın sonucu TV, klima, oturma grubu, kapı ve pencereler tamamen yandı. Yangın İtfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.