GİRNE'DE SAPIKLIK

Evrim Kamalı
Kıbrıs Manşet Özel Haber

Girne’de dün gece bu kadarı da olmaz dedirten bir olay yaşandı. Volkan Çetin isimli şahıs, ara sokakta bulunan bir apartmanın en alt katında yaşayan kadını gözetlemek için ayaklarının altına bidon koyup dikizlemeye başladı. Zanlı, pencereden yatak odasında televizyon izleyen kadını gözetleyip aynı zamanda mastürbasyon yaptı. Tam o esnada gözetlenen kadının erkek arkadaşı durumu fark edip, dışarı çıkıp, “Polisi çağıracağım”uyarısında bulundu. Uyarı üzerine zanlı ile kadının erkek arkadaşı arasında kavga yaşandı. Zanlı kavgada kadının erkek arkadaşını yumruklayıp dişlerini kırdı. Tutuklanan zanlı Çetin hakkında vahim zarar ve hayasızlık suçlarından soruşturma başlatıldı.Zanlı bu kapsamda bugün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada yaşanan olayı aktaran polis memuru Ali Arslan, dün gece saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda ,zanlının Sakarya Sokak üzerindeki bir apartmanın en alt katının yatak odasın penceresinden bakarak, yatak odasında şortlu bir şekilde televizyon izleyen G.I isimli kadını gözetleyerek mastürbasyon yaptığını ifade etti. Bu esnada G.I’nin erkek arkadaşı M.M.A’nın durumu fark ettiğini, “Seni polise şikayet edeceğim”şeklinde zanlıyı uyardığını kaydeden polis, zanlının M.M.A’ya saldırarak, ağzına yumruk atıp ön iki dişini kırdığını aktardı.

M.M.A ile zanlının kavga ederken polis ekipleri tarafından zanlı Çetin’in suçüstü hali gereği tutukladığını belirten polis, soruşturmanın devam ettiğini, apartman sakinlerinden ifade alacaklarını kaydetti. Polis, soruşturma kapsamında zanlının 2 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi onaylarken söz hakkı verilen zanlı suçlamaları kabul etmediğini söyledi.