GİRNE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI!!!

Girne'de dün sabahın erken saatlerinde iki otomobilin çarpışması sonucu, korkunç bir kaza meydana geldi. Kazada çarpışmanın etkisiyle savrulan ve adeta hurdaya dönen FS 398 plakalı araçta bulunan iki genç ölümden döndü. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahelenin ardından hastaneye kaldırılarak müşahede altına alındı.

Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahelenin ardından hastaneye kaldırılarak müşahede altına alındı. Kaza dün sabah 04.40 sıralarında Naci Talat Caddesi'nde bulunan Heybe Restoran önünde meydana geldi. Cadde üzerinde seyreden Sedef Hasizmirli (27) yönetimindeki FS 398 plakalı araç, önünde seyreden plakası bilinmeyen aracı geçmeye çalışırken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç, o esnada karşı yönden gelen Ahmet Çelikkıran (52) yönetimindeki THB 499 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Bu arada kazaya tanık olan vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.soruşturma başlattı