Gazimağusa ve Mutluyaka’da 4 hırsızlık olayı yaşandı. Polis Basın Bülteni’ne göre, Gazimağusa'da, Zekiye Özkarayel'e ait evden, önceki gece, ziynet eşyaları çalındı. Bu arada, yine Gazimağusa'da ve yine önceki gece, Hasan Kansoy ve Kadir Tatlıtürk'e ait evler ile Mutluyaka'da faaliyet gösteren “Marbıl Hazır Beton” isimli işyerine girildi, ancak herhangi bir şey çalınmadı.

İHMALKARLIK VE TEDBİRSİZLİK SONUCU YANGINA SEBEBİYET VERME

Gönyeli'de, dün öğlen, M.İ.(E-35) kimlikli kişinin reklam tabelasına kaynak yaptığı esnada atılan kıvılcımlardan dolayı yangın çıktı. Yangın neticesinde 3 akasya ve 5 adet çam ağacı tamamen, 3 akasya ağacı ve 5 adet çam ağacı kısmen yandı.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken M. İ. hakkında yasal işlem başlatıldı.

YANGIN

Çayırova – Mehmetçik anayolunun 2-3. kilometreleri arasında, dün gece, henüz tespit edilemeyen nedenden dolayı bir yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu 450 dönümlük arazi içerisinde bulunan bitki örtüsü ve 152 adet zeytin ağacı tamamen yandı. Yangın itfaiye ekipleri, Orman Dairesi ekipleri ve bölge halkı tarafından söndürüldü.

ÖLÜM

Dipkarpaz'da, dün gece, Yavuz Zengin (E-26) isimli kişi, evinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

İKİ GENÇ KIZ KAYIP

Lefkoşa’da sakin Büşra Akkurt isimli 16 yaşındaki genç kızın 7 Ağustos’tan beri; Alsancak’da sakin Çiğdem Tüter isimli 15 yaşındaki genç kızın da dün sabahtan beri kayıp olduğu bildirildi.

Bu arada, önceki gün kaybolduğu açıklanan Yılmazköy'de sakin Özlem Sular (K-20) isimli kişinin bulunduğu belirtildi.

Polis, olaylarla ilgili soruşturmalarını sürdürüyor.