Çatalköy’de 30 Eylül'de meydana gelen olayda T. M isimli şahıs, yanında çalışanı olan B. S. isimli kadını önce darp ardından da tecavüz etti.

Olayın polisin bilisine gelmesinin ardından gözaltına alınan T. M. mahkemeye çıkartılarak tutuklandı. 

Çatalköy’de 30 Eylül Cumartesi gecesi meydana gelen cinsel tacavüz , vahim zarar ve ciddi darp meseleleriyle ilgili olarak tutuklanan 37 yaşındaki kişi bugün Girne Kaza Mahkemesinde yargıç huzuruna çıkarıldı.

Meselenin tahkikat sorumlusu polis çavuşu Ömer Faruk Şengil, mahkemede verdiği yeminli ifadede, zanlının, 30 Eylül Cumartesi gecesi , Çatalköy’de Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde bulunan bir sitedeki ikametgahında, evinin üst katındaki yatak odasında, Girne’de sakin 23 yaşındaki isminin ilk harflaeri B ve S olan kadını elleri ve kollarını sıkıp kafasını kapıya vurmak suretiyle ciddi bir şekilde darp ettiğini anlattı.

Zanlının söz konusu kadın ile rızası olmadan cinsel ilişkide de bulunduğunu belirterek olayın polisin bilgisine gelmesinini ardından zanlının tutuklandığını kaydetti.

Girne Kaza, Mahkemesi Yargıcı Mesut Mesutoğlu da, polisin istemi doğrultusunda meseleyle ilgili tahkikatın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacıyla zanlı aleyhine 3 gün tutukluluk emri verdi.