Ürünleri sattı, parayı cebe attı

Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

Haspolat bölgesinde faaliyet gösteren İrem Pazarlama isimli iş yerinde pazarlamacı olarak görev yapan zanlı Atakan Demirdöven tahsil ettiği paraları cebine attığı gerekçesi ile aleyhinde yapılan şikayet üzerine tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Mehmet Bayır olayla ilgili bulguları aktardı. Bayır, Haspolat bölgesinde faaliyet gösteren ve işletmeciliğini Alp Korhan'ın Yaptığı İrem Pazarlama isimli iş yerinin müstahdemi olan zanlı Atakan Demirdöven’in şirket adına satmış olduğu muhtelif miktarda saç boyası, cilt bakım kremi ve kozmetik ürünlerinden tahsil ettiği ilk tespitlere göre toplam 9.982 TL parayı konu şirkete yatırmayarak çalmak suçundan methaldar olduğunu söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ve zanlının soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının ilk nazarda 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.