17 gram bonzai soruşturması tamamlandı…

(Kamalı Haber)- Lefkoşa’da meydana gelen uyuşturucu madde alma, verme ve tasarruf sucundan tutuklu bulunan zanlılar S.G ve O.Ş aleyhlerine başlatılan soruşturmanın tamamlanması üzerine teminata bağlanmak üzere bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı önleme müdürlüğünde görevli polis memuru Mehmet Sevinç olayla ilgili bulguları aktardı. Sevinç, 26 Aralık tarihinde Lefkoşa’da bulunan 17 gram 670 miligram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ile ilgili olarak tutuklu bulunan zanlılar S.G ve O.Ş aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirtti. Zanlıların aleyhlerine getirilen davalarına kabul etmiyoruz yönünde yanıt verdiğini belirten Sevinç ilerde görüşülecek davalarında hazır bulunmasını sağlamak maksadı ile uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları zanlıların ilerde görüşülecek davalarında hazır bulunmasını sağlamak maksadı ile, yurtdışına çıkışlarının yasaklanması, KKTC vatandaşı 1’er kefilin 25 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna gidip ispati vücut etmeleri koşulu ile tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.