Alkollü Öğrenciler Kavga Çıkardı

Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

 Haspolat’ta faaliyet gösteren Picobella Bar’da iki grup arasında çıkan kavgada tutuklanan zanlılar Bornvel Kephas ve Kasonde Chiti’nin bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Namık Özkan olayla ilgili bulguları aktardı. Özkan Haspolat bölgesinde faaliyet gösteren Picobella Bar isimli 22 Ekim tarihinde saat 02.00 raddelerinde yerde alkollü zanlılar Bornvel Kephas ve Kasonde Chiti’nin diğer taraf olan zanlı Hamza Habba ile aranan kişiyle birlikte kavga ettiklerini söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın henüz yeni başladığını ilk etap da yapılan incelemede zanlı Kasonde Chiti’nin barın camını kırdığının görüldüğünü, bir yaralının ise hastaneye başvurduğunu ancak polis hastaneye gittiğinde orada olmadığını belirtti. Polis memuru Namık Özkan mesele ile bağlantılı aranan şahıslar ve alınacak ifadeler olduğunu belirterek soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için zanlıların 2 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Vedia Berkut Barkın huzuruna verilen şahadeti değerlendirerek zanlıların tahkikat amaçlı iki gün tutuklu kalmasına emir verdi.