58 Paket Sigara Çaldılar

Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Gülsev Market” isimli işyerinin kapısını kırarak içerden muhtelif markalarda sigaraları çalan zanlılar İbrahim Hakan Gök, Mehmet Dikmen ve Murat İlyas tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Polis memuru Aykut Özkan olayla ilgili bulguları aktardı. Özkan huzurda bulunan zanlılar İbrahim Hakan Gök, Mehmet Dikmen ve Murat İlyas’ın 01 – 02 Ekim Tarihleri arasında saat 22.00 – 07.30 saatleri arasında, Lefkoşa’da “Gülsev Market” isimli işyerinin kapısını muhtemelen sert bir cisimle zorlayıp hasara uğrattıktan sonra içeriden vitrinde olan muhtelif markalarda toplam 58 paket 687 TL değerinde sigara çaldıklarını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın henüz yeni başladığını ve aranan emarelerin de bulunduğunu belirterek zanlıların ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.