4 Yaşındaki Kız Çocuğuna Taciz İddiası


Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER


 Değirmenlik bölgesine bomba gibi düşen 4 yaşındaki kız çocuğuna taciz olayı ile ilgili olarak tutuklanan zanlı M.E bugün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Ömer Ülger olayla ilgili bulguları aktardı. Ülger huzurda bulunan zanlı M.E’nin 7 Temmuz tarihinde polise gelen cinsel taciz şikayeti olayından methaldar olduğunu söyledi. Polis zanlı aleyhine 2016 yılı içerisinde henüz tespit edilemeyen bir günde akrabasının 4 yaşındaki kız çocuğuna pantolonunu indirip cinsel organını gösterdiği yönünde şikâyet olduğunu ve bu yönde bir tahkikat başlandığını söyledi. Polis memuru Ömer Ülger mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın devam ettiğini ve salimen yürütüle blmesi olayın aydınlatıla bilmesi için zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Polis şahadetinin ardından söz alan zanlı M.E kendisinin eşinden ayrı olduğunu ve 8 yaşında bir kız çocuğu olduğunu, hafta sonları kendisinde kaldığını, tacize uğradığı iddia edilen kız çocuğunun akrabası olduğunu ve kızı ile arkadaş olduğunu ve birlikte evinde oyun oynadıklarını yemek yediklerini kesinlikle böyle bir olayın yaşanmadığını iftira olduğunu söyledi.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının suçlu olup olmadığının anlaşılması ve soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için ilk nazarda 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.