3 Kişi, 1 Kadına Tecavüz Etti

Evrim Kamalı
Kıbrıs Manşet Özel Haber

Geçitköy’de dün gece meydana gelen olayda Girne’de bir eğlence mekânında tanıştıkları 34 yaşındaki kadını gideceği yere bırakacaklarını söyleyerek, araçlarına alıp Geçitköy’e götüren ve orada genç kadına cinsel saldırıda bulundukları öne sürülen Mustafa Akbey, Hüseyin Ağasoy ve Mehmet Ali Ateş gözaltına alındı.

Haklarında , “Zorla alıkoyma, darp, kasti hasar ve cinsel tecavüz” suçlarından soruşturma başlatılan zanlılar bugün tutuklama talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada olayı ve zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis memuru, önceki gece saat 04.00 sıralarında zanlıların, A.B isimli 34 yaşındaki kadını zorla alıkoyarak araçla Geçitköy’e götürdüklerini ve orada yol kenarında A.B’nin iç çamaşırlarını yırtıp, vücudunun çeşitli yerlerine dokunarak cinsel saldırıda bulunduklarını söyledi. Polis, zanlıların genç kadını darp ettiğini de belirterek, aldıkları bilgide olay yerinde başka bir şahıs ve bir araç durduğunu belirlediklerini ifade etti. Zanlıların gözaltına alındığını, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, olay yerine yakın kamera görüntülerini inceleyeceklerini açıkladı. Polis, soruşturma aşamasında zanlıların 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren mahkeme zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.