25 YAŞINDAKİ GENÇ KIZA TECAVÜZ

Evrim Kamalı
Kıbrıs Manşet Özel Haber

Lefkoşa'da önceden tanıdığı 25 yaşındaki genç kızı evine götüreceği vaadi ile aracına alıp tecavüz eden zanlı Nebil Aslan tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Aykut Özkan olayla ilgili bulguları aktardı. Özkan huzurda bulunan zanlı Nebil Aslan'ın önceden tanıdığı ve çalışmakta olduğu bir Bar'a müşteri olarak gelen müştekiye "ben çıkıyorum istersen seni evine götüreyim" diyerek aracına aldıktan sonra Gönyeli Baraj bölgesine götürüp 12 Mart'ı 13 Mart tarihine bağlayan sabah saat 05.30 raddelerinde alıkoymak suçunu işlediğini söyledi. Polis olayın akabinde zanlının zorla müştekiyi soyduğunu ve çeşitli pozisyonlarda tecavüz ettiğini belirtti. Polis memuru Aykut Özkan zanlı Nebil Aslan'ın daha sonra müştekiyi kimseye olayı anlatmaması, aksi takdirde kendisini öldüreceği yönünde tehdit ettiğini de ifade etti. Polis mesele ile ilgili olarak zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini, alınan ifadelerin teyit ve tekzibinin yapılacağını belirterek tahkikat maksatlı ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının soruşturma maksatlı ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.