Kulisini bildiğiniz insanların bile bile sahnesine inanmakla başlıyor keşkeler.. 

Aynı yolda yürürüm derken, aslında kendi kalabalığında kaybolacağını bile bile.. 
Ve tabi ki ak kalabilme çabanız hikayeye dönüşüyor. Tüm hikayeler Bir varmış Bir yokmuş ile başlar bilirsiniz. Görmezden geldiğinizde bir varmış, görmeye başladığınızda bir yokmuş…


Hayatın insanlara sunduğu roller olduğunu hepimiz biliriz, ama hangi hikayenin figüranı olduğumuzu karşınızdaki insanın hikayesine girdiğimizde, rolünü anlayana kadar bilemeyiz. Figüra'nın sahnesi biter, devam eden ve konuya hakim olduğu oyunun dışarıdan izleyicisidir artık. 

Ve izlemek onun için eğlenceye dönüşür..

Bir zamanlar oyunlarını icra etmekte usta olan bu oyuncuların aslında ne kadar pişkin ve profesyonel olduklarını izleyici olduğunuz an anlamaya başlıyorsunuz.  

Temiz sandığınızın aslında nasıl bir PİSLİK olduğunu, sami olduğunu düşündüğünüzün ne kadar YALANCI olduğunu, etrafa akıl verenin ne kadar kendi aklından YOKSUN olduğunu, herkesin namusunu diline dolayıp da asılda kendi namusunun nasıl BEŞ PARA etmediğini, maddiyata önem vermem diyenin , nasıl insanların ceplerine ellerini soktuğunu.  

En önemlisi evebeyin diye geçiniyorken çocuğuna  başka başka karakterleri göstererek yaşadığı pis yaşamına ortak ederek  kendinin ne kadar yetersiz bir evebeyin olduğunu ve daha bir çok şeyi onun sahnesinden çıkıp izleyici konumunda olduğunuz zaman  çok daha ne görebiliyorsunuz.

Basit insanların asil davranışlar sergilemeleri ne kadar da drajikomik oluyor değil mi? 

Vardır bilirsiniz böyle yaşı tırmanan  ama kendini aynalarda taze  sanan tipler. Bilirsiniz her yerden kendini gösterme çabası içinde yapmayacağı şey olmayanları.  Bilirsiniz kendilerinin yarattığı ve yaptığı tüm haksızlıklardan kurtulmak için insanları sorgusuz sualsiz kullanan ve bundan gocunmayan tipleri. Bilirsiniz yalnız kalmamak için her türlü insanla düşüp kalkmaktan çekinmeyen sözümüz ona namus abidelerini.  Bilirsiniz o an ki durumundan yaralanmak için her türlü sahte ve kişiliksiz davranışlar sergiyelenleri.  

İşte bu "ÇİĞ"  insanları hayatlarınız'dan temizlediğiniz için şükür , onlara da hayatlarınızdan DEFOLUP gittikleri için teşekkür ediniz..

Onlar Gitmeselerdi malesef GERÇEK , DÜRÜST, SAMİMİ VE KARAKTERİLİ İNSANLARI TANIMAK MÜMKÜN OLMAYACAKTI...

GİDNLERE ÇAMURLARINDA BAŞARILAR 

GELENLER BAŞIMIZ ÜSTÜNE 
          HOŞ GELMİŞLER...

24/10/2022

KARAKUŞ