OKULLARDAN ÇOCUKLAR ALINIYOR ARAÇLAR SATILIYOR BRAVO!!!

*Evet ne zaman gidiyoruz buralardan?

*Evet ne zaman çocuklarımız okullardan alıyoruz?

*Evet ne zaman çocuğunuza süt vermeyi bırakıyoruz?

*Evet ne zaman eve ekmek götüremediğimizde intihar edeceğiz?

*Evet ne zaman tüp alamadığınız için aç kalınca komşumuzun bahçesinden tüp çalacağız?

*Evet ne zaman banka icraları gelince evlerimizi boşaltacağız???

Yazıklar olsun sizlere...

Böyle bir şey mümkün olabilir mi ? Bu denli ülkeyi uçuruma sürmek değil atmak çabanız ne ki? Kime göre neye göre bunlar? Hangi seçimlerden, hangi ülke ekonomisini düzeltmekten söz ediyorsunuz sizler??? Hangi bozulanı toparlamayı anlatıyorsunuz halka??? Her yeni günü geçtik , artık gün içerisinde saatler içerisinde zam üstüne zam işlevleriniz bitmek bilmedi...

Nasıl ve ne içiyor olduğunuz merak konusu. Son 3 aydır ne ekmek kaldı, ne süt kaldı akaryakıt desen 15 güne bir darbe üzerine darbe yiyor. Ekonomininiz o kadar güçlü ki Sayın Devlet-i Aliyye büyüklerimiz sanayiniz o kadar büyük ki yapılan zamların hiç bir iş vereninizi , hiç bir çalışanınızı etklemeyecek. Halkın maaşlarının ne kadar olduğunun farkında olmaksızın vira bismillah diyerek ver Allah ver ...

Biri gider biri gelir. Gidenin gelenden gelenin, gidenden hiç bir farkı olmayan bu ülkenin başı diye geçinenler her , makamın folyo karakterleri. Halk batağın eşiğinde değil boğazlarına kadar battılar. Zengin kesim diye bir şey kalmadı artık. Herkesleşti her kesim.

150 milyon dış iç borç kaygılarınız var. On üçüncü maaş krizi kapıda. Banka borçları insanların rüyalarında. 3 çocuklu aileler iki işte çalışmaya başladı. Yakında bir çocuğu okuldan alırlar. Temel ihtiyaçlarını hepsine okkalı zam ile ekonomi düzelecektir haklısınız. Kaç ev eletirksiz , kaç ev tüpsüz, kaç araç evin garajda duruyor haberiniz var mı?

Hiç sanmıyoruz ....

Eğer bilmiş olsaydınız, eğer ki insanları darlaya darlaya ne hale getirdiğinizi görmüş olsaydınız ,gerçekten verdiğiniz vaatleri sözleri yinelemek yerine icraat göstermeye başlar ve ülke için sağlam adımlar atardınız. Sizler başlamadan bitirmelerde başarılısınız.

Silin haritadan bu ülkeyi. Yaptığınız aynı şey zaten. Eletiriksiz evler , ekmek alamayan insanlar, çocuk okutamayan aileler , kış ortası yakacak tüpü olmayan kalabalık aileler. Araç azaltmaya giden iş yerleri. Suç oranını elleriniz ile yükselten sizler . Ekmek çalındığı zaman siz dava edilmesiniz. Okutulamayan her çocuk için parmaklar sizleri gösterecek. Ama sizler o deri kaplamalı koltuklar ve makam araçları ile o kadar birleşmiş olacaksınız ki tüm bunlara kulak tıkayıp kör kalacaksınız.

23 ocak 2022 'de ki ÜLKE BATIRMA OPERASYONUNA zahmet etmeyin. Çünkü batacak bir ülke kalmadı...

Ve bir daha Yazıklar olsun hepinize!!!

KARAKUŞ