Küçük Hanım NEFES...

Sana itafen....

Biliyor musun küçük hanım, balonların çok güzeldi. Senin yanında olan onca insan, sevenlerin  senin güzelliğin ve tatlılığını bir an olsun gözlerinin önünden kaçırmadan mezun ettiler seni. 

Sen mezun oldun küçük hanım. Rengarenk balonlar ile onca insan'ın sevgi dolu yüreği ile. Güzelim yüzün, muhteşem ellerin ve minicik bedenin ile bizlerle birlikte sende katıldın kendi mezuniyetine . 

Savaşcı ruhun, çocuk yüreğin ile hepimizin hayatların'dan geçtin. Güzel ellerinle bizlere dokundun. Yıllarca sevgi ile en yakınların seni bir an olsun bırakmadılar. 

Sen de sımsıkı tutundun onca sevgiye. Sen çok güçlü bir küçük hanımsın. Bizler bunu gördük yaşadık. 

Geldin ve gelişin ile bizleri sevenlerini mutlu ettin. Bir yere gittiğin yok zaten biz seni mezun ettik. Bizimle olmaya da devam edeceksin. Tüm nefezlerimizi birleştirip, seni sonsuza dek "NEFES" olarak anımsayacak ve hatırlayacağız. 

Küçükler hiç unutulmaz. Her şey önce küçükler için. Seni de hiç bir zaman unutmayacağız. Aldığımız her  nefesin biri senin için olacak.  Savaşlar bazen galip bazen mağlubiyet ile biter . Senin savaşın zaferdir. Küçük bedenin ile bunu yaptın. 

Yolunu yolumuzla kesiştirdiğin için sana teşekkür ediyoruz. Bizi seni tanımaktan, mahrum bırakmadığın için teşekkür ediyoruz. Bize isminle , savaşanınla, gücünle,  güzelliğin ile yaşamı anlattığın için teşekkür ediyoruz. 


Güzelsin küçük hanım öyle de kalmaya devam edeceksin. Yaşamak istediğin her şeyi başka bir zaman diliminde yaşayacağını biliyoruz. Tüm sevenlerin, yaşamları boyunca her nefeslerin'den biri senin için olacak. 

Şimdilik hoşçakal küçük hanım...

Mekan' ın Cennet.. 
Melek' lik merteben sonsuz...
Işığın bol olsun çocuk...
Sevdiklerine sonsuz teşekkür ve sabır dileriz...

KARAKUŞ