Bü­yük bir hay­ran kit­le­si­ne sa­hip olan ve da­ha ön­ce yap­tık­la­rı iş­ler­de ba­şa­rı ya­ka­la­yan oyun­cu­lar, ay­nı il­gi­yi ye­ni di­zi­le­rin­de gö­re­me­yin­ce art ar­da ara ver­me ka­ra­rı al­dı. Bu ka­ra­rı ilk alan  İn­ti­kam di­zi­siy­le ha­yal kı­rık­lı­ğı ya­şa­yan Be­ren Sa­at ol­muş­tu. Sa­at ’­in ar­dın­dan Kı­vanç Tat­lı­tuğ da bir sü­re di­zi yap­ma­ma ka­ra­rı al­dı.

YÜ­ZÜ­NÜ ES­KİT­MEK İS­TE­Mİ­YOR

İki haf­ta son­ra fi­nal ya­pa­cak olan Kurt Se­yit ve Şu­ra­ ’nın iki oyun­cu­su Fah­ri­ye Ev­cen ve Fa­rah Zey­nep Ab­dul­la­h ’­ın da ek­ra­na ara ver­me ka­ra­rı al­dı­ğı öğ­re­nil­di. Bü­yük umut­lar­la baş­la­dı­ğı Kurt Se­yit ve Şu­ra­ ’da um­du­ğu­nu bu­la­ma­yan Ab­dul­lah, yü­zü­nün es­ki­me­si­ni is­te­me­di­ği için ye­ni se­zo­na ka­dar si­ne­ma­ya ağır­lık ve­re­cek.

MO­RA­Lİ BO­ZUL­DU

Ay­ça Bin­göl, ‘Öy­le Bir Ge­çer Za­man Ki­ ’de­ki  ba­şa­rı­sı­nı ye­ni di­zi­si ‘Be­nim Adım Gül­te­pe­ ’de ya­ka­la­ya­ma­dı. Di­zi­nin bek­len­me­dik bir şe­kil­de ya­yın­dan kal­dı­rıl­ma­sı, Bin­gö­l ’­ün mo­ra­li­ni boz­du. Şu an­da de­vam eden bir­çok di­zi­ye ka­tıl­ma­sı için tek­lif alan Bin­göl, ey­lül ayı­na ka­dar ye­ni bir pro­je­de yer al­mak is­te­mi­yor.

YAPRAK DÖKÜMÜ ’NDEN SONRA TUTUNAMADI

Yaprak Dökümü ’nün ardından televizyonda başladığı işlerde başarılı olamayan Fahriye Evcen de rol arkadaşları Tatlıtuğ ve Farah Zeynep gibi şimdilik gelen dizi tekliflerini reddediyor.