Hollywood'un en güçlü aktörlerinden biri olan Sylvester Stallone'nin özel hayatında işler bir türlü yoluna girmiyor. 

Geçtiğimiz 13 Temmuz'da oğlu Sage'i kaybeden Stallone bu kez de 16 yaşındaki kızı için endişe içinde.

Alman Bild gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre Stallone ile Jennifer Flavin'in 16 yaşındaki kızı Sophie, önümüzdeki Aralık ayında açık kalp ameliyatı olacak. 

Fransız basınında da konuyla ilgili çıkan haberlere göre Sophie, 17 Aralık'ta bıçak altına yatacak. Bu operasyon yüzünden 66 yaşındaki Stallone ile 44 yaşındaki eşi Jennifer Flavin'in çok endişeli olduğu konuşuluyor.

Stallone ve Flavin'in Sophie'den başka Sistine ve Scarlett adında iki kızı daha var.

Uzaktan bakıldığında gösteri dünyasının ünlüleri hep ayrıcalıklı gibi görünür. 

Şöhretleri ve servetleriyle sanki dokunulmazlıkları varmış gibi. Hiç hastalanmazlar, hiç canları yanmaz, hiç "kaybetmezlermiş" gibi. Oysa gerçek hiç de öyle değil. 

Zaman zaman onlar da acıların en büyüğüyle yüzleşebiliyorlar. Bunun son örneği de aktör Sylvester Stallone oldu. İşte Stallone ve evlat acısı yaşayan, bazıları bu büyük kaybın ardından kısa sürede kendileri de hayata veda eden ünlüler.

Rocky ve Rambo filmleriyle sinema tarihine geçen aktör Sylvester Stallone hayatının en acı günlerini yaşıyor. Aktörün, Sasha Czack ile yaptığı ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Sage, evinde ölü bulundu.

Babasıyla birlikte 1990 yapımı Rocky 5 ve 1996 tarihli Daylight filmlerinde de rol alan Stallone, 36 yaşındaydı.

Yönetmen, yapımcı ve aktör Sage Stallone'nin cesedinin, hizmetçisi tarafından bulunduğu, evde intihar notuna rastlanmadığı belirtildi.

Sage'in ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak. 

Stallone'nin sözcüsü, ünlü aktörün acı haberin ardından perişan halde olduğunu açıkladı.