Survivor yarışmasının finali bu akşam ülkemizde yapılacak. Bu akşam Star TV’den canlı olarak yayınlanacak finalde ise, kimin yarışmayı alacağı merak konusu oldu. Bir çok kişinin yarışmadaki favori ismi ise Gökhan Keser.



Survivor Ünlüler Gönüllüler Yarışması’nın finali bu akşam Kaya Artemis Hotel’de yapılacak.Konseyde son olarak Yiğit Dikmen elendi.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Gökhan Keser, Turabi Çamkıran'ın karşısına Yiğit Dikmen'i çıkardı. SMS sonuçlarında Turabi'den daha az oy alan Yiğit Dikmen, Survivor'dan son elenen isim oldu.

Bu akşam Star TV’den canlı olarak yayınlanacak finalde ise, kimin yarışmayı alacağı merak konusu oldu. Bir çok kişinin yarışmadaki favori ismi ise Gökhan Keser. Yarışmada birinci gelecek kişi, 500 bin TL’nin sahibi olacak.


Yarışmada daha önce elenen yarışmacıların yanı sıra Acun Medya ekibi ile birlikte 150 kişi Kaya Artemis Hotel’de konaklıyor. Yarışmanın yer aldığı Kaya Artemis Hotel’e gelen izleyiciler, ünlüleri fotoğraf çekmek için yarışa girdi. Halktan en fazla ilgiyi Serenay ve Gökhan Keser gördü.
SUR-4 SUR-5 SUR-2