Nermin Bezmen'in aynı adlı romanından uyarlanan dizide; yaşadıkları onca şeye rağmen Seyit ’i sevmekten hiç bir zaman vazgeçmeyen Şura, romanda da olduğu gibi Seyit ’i, İstanbul ’u ve tüm geçmişini geride bırakarak yeni bir geleceğe doğru hareket edecek.

St. Petersburg ’un masalsı bir kış gecesinde ilk görüşte birbirlerine aşık olan, aşkları uğruna verdikleri mücadelelerle izleyenlerin gönlünü fetheden Kurt Seyit ve Şura ’nın yolları dizinin yeni bölümünde ayrılıyor.

Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı Şura karakteri yeni bölümünde Seyit'e veda edecek. Sevdiği kadını sonsuza kadar kaybettiğini kabullenen Seyit ise Şura ’yı limanda gizlenerek uğurlayacak. Birbirini bir daha hiç göremeyecek iki sevgilinin yürek burkan veda sahnesi izleyicileri derinden etkileyecek.

Ay Yapım imzalı, senaristliğini Ece Yörenç, Murat Uyurkulak ve Aylin Alıveren'in, yönetmenliğini ise Hilal Saral'ın üstlendiği; Nermin Bezmen ’in romanından uyarlanan Kurt Seyit ve Şura ’nın yeni bölümü bu akşam Star TV ’de ekrana gelecek.

Dizinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünün fragmanını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...