Seray Sever'in şoförünün kullandığı araç büyük hasar gördü. Olay anında araçta bulunmayan Seray Sever haberi Twitter'dan duyurdu.

 

Seray Sever dün kız arkadaşlarıyla bir arkadaşlarının evine gitti. Sever'in aracını şoförü kullanıyordu. Sever ve arkadaşları araçtan indikten 15 dakika sonra şoförkaza yaptı. Sever'in cipi takla attı ve ters dönüp durdu. Şoför araçtan güçlükle çıktı. Haberi alır almaz büyük şok yaşayan Sever, olayı Twitter sayfasından duyurdu.


Ünlü sunucu sayfasına "Araba karda takla attı, pert. Hoşgeldin kar! Kar lastiği ve dört çeker işe yaramadı. Arkadaşlar bende sorun yok. Şoförüm yaptı kazayı. Ben arabada değildim. Teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize" notunu düştü.


Ardından da İstinye'de kaza yapan aracı çekmesi için kasko şirketine bilgi veren Sever, isyan etti. Çünkü 9 saat boyunca aracı çekmek için ekip gelmedi. Bunun üzerine Sever, "Arabam İstinye'de devrildi. Şoför kullanıyordu. Allah'tan ona bir şey olmadi. Hâlâ sigorta çekici gönderecek, 9 saat oldu. Boşuna mı kasko ödüyoruz" diyerek aracınını ters dönmüş halinin fotoğrafını paylaştı.