Yargıtay Ceza Genel Kurulu ’nun, mahkûmiyetini onamasının ardından yaklaşık 6 aydır aranan Deniz Seki, Esenyurt Alkent 2000 Sitesi'nde önceki akşam gözaltına alınmıştı. Deniz Seki'nin kardeşleri gözaltı sonrası Twitter sayfalarına şunları yazdı:

Seki kardeşler isyanda

Deniz Seki'nin erkek kardeşleri Serkan ve Serdar Seki, yaşananlara twitter'dan isyan etti. Şarkıcının yönetmenlik yapan büyük kardeşi Serdar Seki, "İşlemediği bir suçu Deniz Seki nin üzerine atıp piyasaya ders vermek isteyen zihniyet ilahi adalet sizin kapınızı çalacak hiç merak etmeyin" yazarken küçük kardeşi Serkan Seki ise "Ülkenin büyük sorunu çözüldü, tebrik ediyorum. Yetmez gerçi taşlanarak öldürülmesi lazım. Gerçekler er ya da geç ortaya çıkacak. 7 sene önce kendisine olan hatasının davası bitti. Müptezeller dışarıda, madem camiaya gözdağı veriliyor. Bir araştırın bakalım" yazdı. 

Deniz Seki'nin tutuklanması üzerine ünlü isimler de sosyal medyadan ünlü sanatçıya destek notları paylaştı.

Pınar Altuğ:

"Çok üzgünüm, kalbim seninle."


Ceyda Düvenci:

"Seni seviyorum. Dualarım seninle. Her yeni gün güzel haberler getirecek."


Doğa Rutkay:

"İyi kalpli güzel insan... Allah yardımcın olsun seni seviyorum."


Son dönemde uyuşturucu yüzünden gözaltına alınan ünlüleri değerlendiren Bülent Ersoy ise, "Starlığı taşımak zor iş. Benim başıma gelenler, benim çektiklerimi çekseler acaba ne içeceklerdi onu merak ediyorum. Ortamlarında hep olmuşumdur ama asla hiç böyle şeylere tenezzül etmedim. O benden büyük, kuvvetli değil, ben hepsinden kuvvetliyim. Deniz ’e kız olduğu için üzülüyorum, yazık” dedi. 

Sahneye çıkmadan önce Deniz Seki'nin tutuklandığı haberini alan şarkıcı Sibel Can ise, "Üzüldüm. İnşallah her şey onun için iyi olsun. Çok kıymetli bir sanatçı ve ben kendisini çok severim. Onun için hayırlısı neyse o olsun" dedi.