Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı "
Memati" karakteriyle ünlenen oyuncu Gürkan Uygun, önceki gün Gezi Parkı'na giderek eylemcilere destek verdi. Uygun'un göstericilere destek için gönderilen yardım çuvalını taşırken görüntülendiği fotoğraf Twitter'da paylaşıldı.

Kutlar Vadisi'nin 
Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz,Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmüş, görüşme sonrası yaptığı açıklama ile çok konuşulmuştu.


Necati Şaşmaz'dan Gezi Parkı açıklaması


Kurtlar Vadisi dizisinden "Polat Alemdar" ismiyle tanınan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz ile ünlü tiyatrocu Hasan Kaçan, AK Parti Genel Merkezi'ne gelerek Başbakan Erdoğan ile görüştü.

"Saatlerdir bekliyorsunuz burada. Yaklaşık 2 haftadır herkes gibi Gezi Parkı olaylarına çok üzgünüm. Maalesef Türkiyemiz bunu haketmiyor. Sanıyorum bize nazar değdi. Bizim dinleyen bir toplum olmamız gerekiyor.

Twitter'ımızdan bilgiler alıyoruz, bilgi kirliliği oldu ama. Bizim iletişim kopukluğumuz var. Bu konudaki hissettiklerimi sayın Başbakan'a aktarmak istedim. Aslında suskunluğumu 10 gün boyunca korudum.


Olayları izledim fevri çıkışlar da yapabilirdim. Ama neler olacağını bekledim. O dönemde benim Gezi Parkı'na gittiğim şeklinde haber yayınlandı.


Ben bunu yapmadım, dolayısıyla beni orda taraf göstermelerinden rahatsızlık duydum. Bu insanları zoraki taraf etmeye itmemeli bence. Bütün dünya gözünde hepimiz için üzücü bir olay bu.


Yurt dışından bir sürü arkadaşım aradı. Bunlar yabancı kişiler tabii. Türkiye emin, Türk milleti emin olmaya devam edecek. Biz demokratik söylemlerimizi sadece söylemlerimizle değil görselde de gösterebilsek keşke. Elbette ki güzel şeyler olsun istiyoruz. İnşallah olur da. Bizim akademisyenlere sosyologlara biliadamlarına ihtiyaçlarımız var.


Benim söyleyeceğim birbirimizi Allah için sevelim, bütün için sevelim. İnşallah hepimize Allah tahammül versin. Bana göre bu ülkeye nazar değmiştir. Kimse istemez bu ülkenin kötü duruma düşmesini. İnşallah bunlar da geçecek." açıklamasında bulundu.


Necati Şaşmaz konuştu twitter yıkıldı
Başbakan'la Gezi Parkı eylemleri ile ilgili görüşen sanatçı, görüşme sonrası yaptığı açıklamalar sonrasında twitter'da trend topic oldu


Necati Şaşmaz konuştu twitter yıkıldı
 
Necati Şaşmaz konuştu twitter yıkıldı