Girne Cratos Premium Hotel’de sahne alan ünlü popçu Serdar Ortaç Bayramın ikinci yine geleneği bozmadı. Ortaç, mekanı dolduran yaklaşık 1000 kişiye muhteşem bir performans sergiledi. Ortaç, Port Cratos’ta bir çok konsere imza attığını, fakat bu gecenin çok özel olduğunu vurgulayarak, herkesin bayramını kutladı ve tüm enerejisi ile konserine başladı. Geceye damgasını vuran beste fabrikası, ilk albümünden son albümüne kadar akıllarda kalan tüm parçalarını izleyenlerle hep bir ağızdan söyledi


ANNESİNE ÖZLEMİ HİÇ BİTMEDİ


Sahne esnasında annesine olan sevgisini ve ona bitmek bilmeyen özlemini söyleyen Ortaç , ‘’Annemi çok seviyorum ve nerde olursam olayım, öncelik hep annemindir’’ sözleriyle annesini mest etti. Annesinin eski şarkılarını daha çok sevdiğini dile getiren sanatçı annesi için ‘’Karabiberim’’ şarkısını okudu.


TROMPET MERİH SAHNEYİ COŞTURDU


Serdar Ortaç’ın başarılı vokalisti ve arkadaşı olan Merih Ermakastar bir ara sahneyi Serdar Ortaç’tan devralarak, Ortaç’ın bestelediği ‘’Hazan’’ şarkısı ile müzik severleri oynattı. Neşeli tavırları ve seyirciyle olan sıcak iletişimi dikkat çekti.


ORTAÇ’IN SEVGİLİSİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI


Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisiyle çok mutlu olduğunu ve onu çok sevdiğini söyleyen sanatçı, sevgilisini ilk kez  Cratos Premium otelde buluşturdu.  Annesi ve sevgilisi arasındaki yakınlığın gözlerden kaçmadığı gecede, Ortaç’ın artık evliliğe sıcak baktığı ve baba olmak istediği sözlerinden anlaşılıyordu.

 

kibrismanset.com/Magazin