Türk sinemasının önemli isimlerinden Hülya Koçyiğit ’in torunu olarak tanıdığımız, ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile hayatını birleştiren, cemiyet hayatının genç ve güzel isimlerinden Neslişah Alkoçlar,  Love My Body dergisine verdiği röportajda hayatı, stili, aşkı ve mesleğiyle ilgili tüyolar verdi.

Neslişah Alkoçlar “Başarılı olmanın çok çalışmadan geçtiğini biliyorum. Başarıya değer veriyorum; girdiğim organik gıda sektöründe lider olmak istiyorum. Haliyle bu da çok çalışmayı, üretmeyi ve güçlü olmayı gerektiriyor. Raya ’ya tepkiler çok  güzel ve motive edici. Doğru bir iş yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu tempoda da modayı yakından takip etmeye çalışıyorum.  Gardırobumda olmazsa olmazlarım blazer ceketlerim ve Victorİa Beckham elbiselerimdir.

Anneannem benim ilham kaynağım ve onu çok seviyorum. Her konuda kendisinden destek alıyorum. Kendisi hep benim yanımda olmuştur. Kendisi gerçekten de filmlerinde canlandırdığı karakterlere benzer; kanatsız bir melek gibidir. Açıkçası Hülya Koçyiğit ’in torunu olduğum için gurur duyuyorum ve böyle bir aileye sahip olduğum için de şükrediyorum.

Engin ’le evliliğimiz çok güzel gidiyor ve ikimiz de çok mutluyuz” 
dedi.