Takvim'de yer alan habere göre Nejat İşler'i önce doktoru ve ailesi, son olarak da hayranları uyardı. Ancak sevilen sanatçı, ölümden dönmesine rağmen alkolün pençesinden kurtulamadı.

Septik şok nedeniyle 95 gün yoğun bakımda kalan, sonrasında oluşan komplikasyondan dolayı parmaklarından ameliyat olup 42 gün daha hastanede yatan İşler'e doktorları tarafından 'alkol ve sigara yasağı' konulmuştu. Hastaneden çıktıktan sonra birkaç defa alkol alırken görüntülenen Nejat İşler, ailesine verdiği sözü yine unuttu.

MUTSUZ, BİTKİN, ÜZGÜN...

Önceki akşam yaşamını sürdüğü Bodrum Gümüşlük'te görüntülenen ünlü oyuncu, tek başına rakı içti.

Bir küçük rakıyı 2 saatlik bir sürede sek içen Nejat İşler, yanında da 1 paket sigarayı tüketti. İşler, düşünceli ve moralsiz haliyle de sevenlerini bir kez daha üzdü. Bu arada Nejat İşler hayranları, 'chance.org' sitesinde "Nejat İşler tedaviye zorlansın!" adı altında imza kampanyası başlattı.

YENİ GÖZDESİ

Yıllarca Berrak Tüzünataç'la aşk yaşayan Nejat İşler, kalbinin yeni sahibini de yine oyuncu camiasından buldu. İşler'in Bodrum'da görüntülendiği Ebru Özkan'la yaklaşık 1 aydır birlikte olduğu ortaya çıkmıştı.