'Kimse karıma para atamaz'

Güneş'in haberine göre Demet Akalın, önceki gece Etiler'deki Sahne İstanbul isimli mekanda konser verdi. Kırmızı kıyafetiyle 04.00'de sahneye çıkan Akalın'ın gecesi tatsız bitti. Şarkıcı  performansını sergilerken ön locada oturan müşterilerden biri sahneye para attı. Bu durum üzerine Akalın'ın eşi çılgına döndü. 'Kimse benim karıma para atamaz" diyen Kurt, duruma tepki gösterdi. Bir anda gerilen ortamı mekan görevlileri yatıştırdı. Kurt'un yanına gelen görevliler, "Atılan paralar Demet hanım için değil, sahnede davul çalan orkestra için" diyerek ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Kurt ve sahneye para atan adamın ortak tanıdıkları araya girerek olayın büyümeden kapanmasını sağladı. Olay karşısında morali çok bozulan Akalın, sahneden iner inmez apar topar mekandan ayrıldı.

Şahan'ın mesajını gösterdi

Sahne öncesi basının sorularını yanıtlayan Demet Akalın, 1 milyon takipçisinin olduğu instagram'dan yaptığı ürün tanıtımları için "Paylaştıklarım için para almıyorum ama yakında kıyafet ve ayakkabı pazarlıyacağım" dedi.

Şahan Gökbakar ile sıkı dost olan Akalın cep telefonunundaki komedyenle yazışmaları gösterdi.

Yeni bir film için senaryo yazmaya başlayan Gökbakar'ın "Yeni filmde seninle Okan'a bir şeyler yazıyorum haa:)" yazısını gösteren Demet Akalın yazışmaların devamını ise eliyle kapattı ve ekledi: Ben hayatta oyunculuk yapamam, sanatçıdan oyuncu zor olur.