MEDCEZİR'DE YENİ BİR AŞK MI BAŞLIYOR!

SELİM SEREZ VE GAZETECİ DENİZ ARASINDA NELER OLACAK?

Ekranların fenomen dizisi Medcezir'de Barış Falay'ın canlandırdığı Selim Serez ile Aslı Orcan'ın hayat verdiği gazeteci Deniz karakterlerinin arasında yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde, ikilinin ilk yakınlaşmaları beraber söyledikleri "Kimse Bilmez" adlı şarkı ile gerçekleşmişti. Ender'in ölümüyle kalbinin kapılarını kapatan Selim'in beklemediği bir anda karşısına çıkan Deniz ile yaşayacağı sürpriz gelişme bu akşam Star TV'de ekrana gelecek.

MİRA VE ORKUN EL ELE!

Medcezir'in bu akşam ekrana gelecek yeni bölümüne Mira ve Orkun yakınlaşması damga vuracak.

Birbirlerine büyük bir aşkla bağlı olsalar da aralarındaki engelleri aşmayı başaramayan Yaman ve Mira bu hafta yeni kararlar alacaklar.

Yaman'ın Elif ile olan arkadaşlığını kıskanan Mira, duygularına yenilerek Orkun'a fırsat tanımaya karar verecek. Her geçen gün Yaman'ın kendisinden uzaklaştığına inanan Mira'nın aldığı bu karar yeni bir krize neden olacak. Sürprizlerle dolu bölümde, her şeyden habersiz olan Yaman ise Mira'ya duyduğu özlemle ona bir adım atmak isteyecek.

Mira ve Orkun gerçekten sevgili oldular mı?, Yaman'ın, Mira'ya tavrı ne olacak? soruların cevabı bu akşam saat 20:00'da Medcezir'in yeni bölümünde ekrana gelecek.

Dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünün fragmanını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...