Nostalji Moda Günlerinin 4'sü KKTC Cratos Hotelde 24-25 Kasım 2012 tarihlerinde yapılacak. Türkiyenin en meşhur eski mankenlerinin katılımı ile gerçekleşecek muhteşem organizasyonun basın lansmanı bugün Cratos Hotel'de yapıldı.

Nostalji Moda Günlerinin 4'sü KKTC Cratos Hotelde 24-25 Kasım 2012 tarihlerinde yapılacak. Türkiyenin en meşhur eski mankenlerinin katılımı ile gerçekleşecek muhteşem organizasyonun basın lansmanı bugün Cratos Hotel'de yapıldı.

ENGELSİZ YAŞAM VAKFI HİMAYESİ’nde, 4.NOSTALJİ MODA GÜNLERİ 1980 ve 90’lı yılların Efsane Mankenleri aralarına günümüz TC ve KKTC Mankenlerini de alarak Toplumumuzun kanayan yaralarından biri olan Sosyal Sorumluluk Projesine imza atmak için tekrar biraraya geliyorlar. 

Tüm bilet satış gelirlerinin Kanser Hastalarına Yardım Derneği'ne bırakılacağı ve Engelsi Yaşam Derneği'nin himayelerinde gerçekleştirilecek organizasyonu Vizyon Production & Kıbrıs H&V AJANS” ortak bir şekilde gerçekleştirecek.

24 ve 25 Kasım 2012 tarihleri arasında hergün tek seans olarak CRATOS PREMIUM HOTEL’de gerçekleştirilecek olan organizasyonun “ 4.Nostalji Moda Günleri Defileri organizasyonunun sunuculuğu Vatan Şaşmaz, ve Çiğdem TUNÇ tarafından yapılacak.

40 Manken ve Çeşitli Sanatçıların yer alacağı  3 yıldır Türkiye’de Atilla Kaplakarslan tarafından biraraya getirilen yaklaşık 70 kişilik ekip tarafından gerçekleştirilecek Organizasyon için bugün itibarı ile düğmeye basıldı.

2009 Yılında Eski Manken Yusuf AZUZ’a destek için biraraya gelen grup OLIVIUM AVM’de 3 gün süren Defileler sonrası Mankeni tüm tedavi masrfalarını karşılamışlardı.

2010 Yılında SOKAK HAYVANLARI için yeniden biraraya gelerek OLIVIUM AVM’de 3 gün süren Defileler sonrası Sokaklarda ve Barınaklarda yaşayan SADIK DOSTLAR’a para toplamıştı.

Son olarak 2011 Yilinda  “ VAN için PODYUM’a “ diyerek biraraya gelen ekip OLIVIUM AVM’de 3 gün süren Defileler sonrası DEPREMZEDELER için Yardım toplayarak KIZILAY’a teslim etmişlerdir. 

4. NOSTALJİ MODA GÜNLERİ’inde bugüne kadar kesinleşen Konuk Sanatçı, Modacı, Kişi ve Kurumlar; 

1. Konuk Modacı Cemil İPEKÇİ Moda Sektöründeki Hizmetlerinden dolayı “Yaşam Boyu Meslek ve Onur Ödülü” alacak, 

2. Moda Fotografçısı Zafer GÜNDOĞDU Moda Sektörüne 40 yıllık Hizmetlerinden dolayı “Yaşam Boyu Meslek ve Onur Ödülü” alacak, ve Organizasyonu Modacı gözüyle resimleyecektir, 

3. Konuk Sanatçılar Rafet El Roman, Seda ÜREN, Tuğba ÖZAY ve Ece GÜRSEL, 

Sponsor Firmalar  

Modacı Murat GÜNHAN ( İstanbul), 

Konaklama Sponsoru CRATOS Premium Hotel

Ulaşım Sponsoru CACAO Tolga CİVELEK

Görsel Medya Sponsoru T Medya Özdemir TOKEL

Plaketler RİTİM Home Collection İstanbul

4. NOSTALJİ MODA GÜNLERİ MANKEN KADROSU

BAYANLAR

Aylin ARASIL Begüm ÖZBEK Canan MUTLUER Ceren KAPLAKARSLAN Deniz PULAŞ Ebru ÜRÜN Esra KESKİNOL Esin MORALIOĞLU Funda BARIN Güner ÖZKUL İpek TENOLCAY İlgi GÖVSA Merve İLDENİZ Özge ACI Özlem DİNÇER Sevcan Zabit ERBERK Sibel TAN Samantha Yağmur AYAZ 

ERKEKLER

Berkay GÖKSOY Bora ERDEM Bülent GÜZELKAN Çağlar KOÇ Doğan ŞEN Engin KOÇ Ercüment FİDAN Ferhat DEMİRTAŞ Göksel BUDAK Hasan YALNIZOĞLU Ömer SEVAL Özhan CARDA Selçuk İNANLI Soyer SÜLEYMAN Turgay ARIKDOĞAN Ümit BELEN Yusuf AZUZ