Güneş'in haberine göre Kıvanç Tatlıtuğ'un menajerlik ajansı sahibi olan abisi Cem Tatlıtuğ, pazar günü anjiyo oldu. Trafikte ilerlerken kalbi sıkışan Tatlıtuğ, apar topar Amerikan Hastanesi'ne gitti. Hemen ameliyata alınan ve ölümden dönen ünlü menajeri, önceki gün kardeşi Kıvanç Tatlıtuğ, sevgilisi Başak Dizer'le beraber ziyarete gitti. Oyuncunun babası Erdem ve kız kardeşi Melisa Tatlıtuğ'un da ziyaret sırasında çifte eşlik etmesi bir süredir gündemde olan iddiaların yanıtı gibiydi.

Anahtar Başak'ın çantasında

Stil danışmanı Başak Dizer'i Tatlıtuğ'un annesinin "Oğlum gez toz ama bana dul gelin getirme" diyerek veto ettiği öne sürülmüştü. Aileye çoktan girdiği anlaşılan Dizer'in oyuncunun hem babası, hem de kız kardeşiyle samimi sohbeti dikkat çekti.

Anne Tatlıtuğ'u da sık sık ziyarete gittiği öğrenilen Dizer'in çıkışta sevgilisinin anahtarını çantasında taşıması dikkat çekti. Gazetecileri görünce şaşıran ve röportaj tekliflerini geri çeviren Tatlıtuğ, "Sizi buraya kim çağırdı bilemiyorum ama yine de tebrik ederim" dedi. Oyuncu motoruyla tek başına, sevgilisi ise aile üyeleriyle aynı araca binerek uzaklaştı.