‘FARKINDA OLMADAN AŞKIMIZ BiTTi’

İki hafta önce Çağla Şıkel’den boşanan Emre Altuğ, ilk kez konuştu... Altuğ, katıldığı TV programında aldatma iddialarına yanıt verdi ve yaşadıkları süreci anlattı

Yedi yıllık evliliklerini sürpriz bir boşanma kararıyla bitiren Çağla Şıkel ve Emre Altuğ hakkında pek çok iddia ortaya atıldı. Şıkel’in geçen hafta yaptığı basın açıklamasında dedikoduları yalanlamasının ardından Altuğ da ilk kez konuştu.

‘Aramızda Kalmasın’ programına katılan şarkıcı, eski eşinin basketbolcu Kerem Tunçeri’yle ilişkisi olduğu haberleriyle ilgili şöyle dedi:
“Aşkın ispatı diye kullanılan fotoğraf, Çeşme’deki otelimizin bahçesinde çekildi. O karede 15 kişi var. Böyle bir şey olması söz konusu değil.”
İhanet iddialarını yalanlayan Altuğ, “Ne Çağla ne de ben bu haysiyet yoksunu tavra girmeyiz. Çok büyük bir aşkla birlikte olduk. Birbirimizi sınayarak, engelleri atlatarak bu evliliği koruduk. Aslan gibi iki çocuk sahibi olduk. 10 senelik ilişkimiz ve çocuklarımız bu tarz dedikoduları hak etmiyor” dedi.

Emre Altuğ, gerçek ayrılık nedeni içinse şöyle konuştu:

“Farkına varmadığımız bir şekilde aşkımız bitti. Kalbim de ağladı, gözlerim de ama şimdi duruma alışma sürecindeydim. Sevgimizi saygımızı bitirmeden bu meseleyi sonlandırmak, çocuklarımızın geleceği içindi.”