Sözcü'den Mustafa Kızgınyürek'in haberine göre Flash TV 'de katıldığı evlilik programından iki eşini öldürdüğünü söyledikten sonra kovulan Sefer Çalınak ’a Seda Sayan sahip çıkmıştı.

Bu hareketinin ardından özellikle kadın dernekleri tarafından yoğun bir şekilde eleştirilen Seda Sayan, Sefaköy ’de bulunan Ciner Stüdyolarına gelen kalabalık bir grup tarafından protesto edildi. “Kadın Cinayetlerine Karşı Acil Önlem Gurubu” tarafından protesto edilen Sayan hakkında; “Ucubeler burada Seda Sayan nerede? Erkek vuruyor medya uyuyor, bir avuç musibetler gelin dedi geldik” diyerek sloganlar attı.

BİZ GELDİK SEDA NEREDE?

Hızlarını alamayan gösteriler, “Seda Sayan, çıksın o katili meşhur etsin. Bir cinayete daha sebebiyet versin” şeklinde konuştular. Göstericiler sonrasında Ciner stüdyolarının içine girmek isteyince emniyet kuvvetleri ortaya girerek göstericileri engellemeye çalıştı. Emniyet mensupları ile sözlü diyaloga giren göstericiler, “Biz geldik, Seda Sayan nerede? Hani gelsin, o gelmiyorsa kanaldan sorumlu biri gelsin” diyerek taleplerde bulundular.

SEDA SAYAN: "SİZ KİMSİNİZ?" (VİDEO)

Emniyet kuvvetlerinin artık dağılın isteklerini geri çevirmeyen “Kadın Cinayetlerine Karşı Acil Önlem Grubu” sorunsuz bir şekilde dağıldı. Gösteriye yaklaşık 100 kişi katıldı. Seda Sayan, aleyhinde açılan pankartlar objektiflere böyle yansıdı.