Konser için İstanbul’a gelen ünlü sanatçı Jennifer Lopez’in (JLO), son yıllarda marka değeri hızla yükselen İstanbul’da ev almaya karar verdiği iddia edildi.

Lopez’in, Sofya konseri sonrası muhtemelen pazartesi günü İstanbul’a gelerek Ataşehir’deki Metropol İstanbul Projesi’nden 360 derece manzaraya sahip daire satın alması bekleniyor.


İSTANBUL’DA KALABİLİRİM

Metropol İstanbul Projesi’nin ortaklarından Çalık Gayrimenkul’un Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, Jennifer Lopez’in projeyle ilgisi konusunda şu açıklamayı yaptı:

“İstanbul’un güzelliğine hayran kalmış ve kent hakkında bilgi istemiş. İstanbul’da son yıllardaki yükselişten ve çok güzel gayrimenkul projelerinden bahsedilince, “İlerde bu şehirde çok daha fazla vakit geçirebilirim. Manzarası güzel yeni bir projeden ev alabilirim’ demiş. Bizim projeden bahsedince, bizi konserine davet etti ve biz de kendisine proje kataloğumuzu götürdük. İnceledi ve çok beğendi. Sofya konseri sonrası muhtemelen Pazartesi günü üstelik çocuklarıyla birlikte projemize gelip daire seçebileceğini söyledi.”

1 milyona adalar manzarası

FEYZULLAH Yetgin, Jennifer Lopez’in muhtemelen 50 kattaki bir daireyi tercih edeceğini, bu kattaki dairelerin 360 derece, boğaz ve Adalar manzaralı olduğunu söyledi. Daire değerinin de 700 bin lira ile 1 milyon lira arasında olabileceğini belirtti.