İHA'nın haberine göre Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen yelken yarışlarının ilk gecesinde konser veren İlhan Şeşen, alkolü fazla kaçıran bir yarışmacının sahneye çıkması ile zor anlar yaşadı.

Bu yıl 26'cısı düzenlenen Bodrum Cup Yelken Yarışları'nın ilk gecesinde konser veren İlhan Şeşen'in alkollü bir yarışmacıyla yaşadığı diyaloglar yarışmacıları kahkaha krizine soktu. Bir anda sahneye çıkan alkollü yarışmacı, Şeşen'e zor anlar yaşattı. Denizin ortasına kurulan iskelede konser veren Şeşen, söylediği şarkılarla yarışmacıları coşturdu. Gümbet Sahilinde denizin ortasına kurulan dev iskeleye yanaşan tekneler İlhan Şeşen konserini bekledi. Konser öncesi iskelede yemek yarışması düzenlendi. Yarışmacıların yaptıkları yemekler jüri üyelerine sunuldu. Yemek yarışmasının ardından trafik kazası sonucu belden aşağısı tutmayan Mehmet Sefa Öztürk, dans gösterisi yaptı.

Öztürk, yaptığı gösteri ile yarışmacılardan tam not aldı. Gece sonunda ünlü sanatçı İlhan Şeşen sahne aldı. Rüzgar şarkısı ile sahne alan Şeşen, sevilen şarkılarını yarışmacılar için seslendirdi. Eşi Arzu için yaptığı ilk parçayı seslendireceğini söyleyen Şeşen, şarkıya başladığı sırada alkolü fazla kaçırmış bir yarışmacı sahnenin önüne gelerek ünlü sanatçıdan eşi Arzu'yu anlatmasını istedi. İlhan Şeşen ise esprili bir dille alkollü yarışmacıyla konuşmaya çalıştı.

Hızını alamayan alkollü vatandaş sahneye çıkarak konuşmaya başladı. İlhan Şeşen ise yarışmacıyı sahnede idare etmeye çalıştı. Kısa bir süre mikrofonu elinden düşürmeyen yarışmacı daha sonra bir görevli ve Şeşen'in koluna girmesi ile sahneden indirildi. Şeşen, gece yarısına kadar sevilen şarkılarını seslendirdi.