Asistanı Emre Ergen'i evlendiren İbrahim Tatlıses, hem nikahta hem de düğün sonrası gazetecilerle konuşurken duygusal anlar yaşadı ve göz yaşlarına hakim olamadı.

İbrahim Tatlıses'in asistanı Emre Ergen, önceki gün Günay Restaurant'da Özlem İlkay ile dünyaevine girdi. Çiftin şahitliğini Tatlıses ve Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy üstlendi. Nikaha eşi Ayşegül Yıldız ile katılan ünlü şarkıcı, tören boyunca sık sık duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Hepsi evlensin!
Ergen'in 'manevi oğlu' olduğunu söyleyen Tatlıses, "İlk beni evlendirdiniz. Şimdi yanımda evlenmedik adam kalmayacak. Sıra menejerim Eyüp Kanat'ta" dedi. Evliliğin kutsal olduğunu söyleyen Tatlıses, evlilik cüzdanını geline teslim etti.

Bir devir kapandı!
Düğün çıkışı gazetecilerin Neşet Ertaş hakkındaki sorularını gözyaşları içinde yanıtlayan Tatlıses şöyle konuştu: "Bugünkü kaybımız çok acı. Bir devir kapandı. Ne sazında bir saz, ne sözünde bir söz, ne de sesinde bir ses bir daha gelmez. Bir Neşet Ertaş kolay yetişmez. Kıymetini bilemedik"