Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre merakla beklenen Tarkan'ın Harbiye Açıkhava konserleri serisi, önceki akşam start aldı. Konser alanında adım atılacak yer bırakmayan Megastar'ı yaklaşık 7 bin hayranının yanı sıra iş, sanat ve sosyete dünyasından da birçok isim dinledi. 'Hop De' şarkısıyla konsere başlayan dev sanatçı, Kayahan, Sezen Aksu ve Barış Manço'nun da unutulmaz parçalarını söyledi. Bir anda bastıran yağmur sırasında 'Sorma' şarkısını seslendiren Tarkan; parçanın "Ah bu yangın beni öldürüyor" sözlerini "Ah bu yağmur beni öldürüyor" diye değiştirdi.

11 EYLÜL MÜJDESİ

Bardaktan boşanırcasına yağan yağmur nedeniyle seyirciye "Tamam mı, devam mı?" diye soran Megastar, "Devam" çığlıklarıyla keyiflendi. Tarkan, gecenin anlamına uygun olarak bu kez de Cem Karaca'dan "Islak ıslak" isimli şarkıyı söyledi. Bu arada Tarkan; yoğun ilgi nedeniyle konser serisine 11 Eylül'ü de ekledi.

SEVGİSİ AĞIR BASTI

İstanbul'u önceki gece etkisi altına alan sağanak yağış, bir tek Tarkan konserini etkilemedi. Megastar hayranları, sırılsıklam olsalar da konserin ertelenmesini istemedi.