İvana Sert, kendisini kürk giydiğini için eleştiren rockçı Haluk Levent’e “Madem öyle, o da et yemesin” diye karşılık verdi. 

Haluk Levent geçtiğimiz günlerde twitter’daki sayfasından Ivana Sert’le ilgili olarak “20 yıldır ilk kez birisine tahammül edemediğimi itiraf etmek istiyorum. O da İvana Sert. Tüm dünya fokları adına. Tüm masum canlılar adına. Kürk giyen birini gördüğünüzde aklınıza canlı canlı işkence edilerek katledilen hayvanlar gelirse bazen gerekli oluyor...” demişti. Levent’in sözlerine İvana Sert ise ağır bir dille cevap verdi:

‘Onu görsem bile tanımam’

“Durmadan kürk giyenlere laf edenleri anlamıyorum. Kürk giyen sadece ben değilim. Herkes kışın kürk giyiyor. Ama biz canlı kürk mü alıyoruz, çiftlikten üretilenleri alıyoruz. Ya da ikinci el alıyoruz. Sahtesini sevmem. Zaten iki kürküm var, bir beyaz bir siyah.. Polemiğe girmeleri sevmiyorum. Ama durmadan kürk giyenlere laf edenleri anlamıyorum. Onlar da et yemesin, vejeteryan olsun. Haluk Levent de kim, onu tanımıyorum. Kim olduğunu bile bilmiyorum. Herkes kendi işine baksın.”