Sabah'ta yer alan habere göre Hollywood'u sarsan çıplak fotoğraf skandalına adı karışan isimlerden Jennifer Lawrence, sıkıntılı günleri geride bıraktı. Önce 'Serena', ardından 'Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 1' filmleriyle izleyiciyle buluşan Lawrence, Madame Figaro dergisine konuştu. Kısa süre önce Chris Martin ile yollarını ayıran 24 yaşındaki yıldız, özel hayatıyla ilgili açıklamalar yaptı:

İDEAL ERKEK...
Her durumda kendim olmama izin veren bir erkekle beraber olmak isterim. Aksi halde yalnız olmayı tercih ederim.
Her zaman tek istediğim şey; oyunculuk yapmaktı. Elbette sözleşmeler gereği, filmlerimi tanıtmak için medyanın karşısına çıkıyorum. Eğer seçim şansım olsaydı, filmlerim dışında beni konuşurken göremezdiniz.

KEDİ-FARE OYUNU
Bu sektörde ne yaparsam yapayım, her aşamada özel hayatımdan bir parça kaybedeceğimi fark ettim. Her gün gazetelerde fotoğraflarımı görüyorsunuz. Bunlar çekilirken, fotoğrafçılarla en az üç saat kedi-fare oyunu oynuyoruz.
Yakın zamanda Instagram veya Twitter'da hesap açmayı düşünmüyorum. Tüm bunlar, bir an bile ilgimi çekmedi. Benim her zaman okumam gereken yüzlerce e-mail'im oldu.

'3 GÜNDE KABUL ETTİM'
Jennifer Lawrence, ilk iki bölümüyle tüm dünyada yankı uyandıran 'Açlık Oyunları' serisinde canlandırdığı 'Katniss Everdeen' karakteriyle ilgili de konuştu: "Katniss'i oynamayı kabul etmem üç gün sürdü. Bu rolün beni başka bir aşamaya taşıyacağını biliyordum."