Sözcü'den Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre grup mekanın kapanmasını bekledikten sonra Dalkılıç ’ın şarkısının demosunu dinledi. Gece geç saatlere kadar balıkçıyı esir alan Murat Dalkılıç ve arkadaşları çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Murat Dalkılıç ’ın oynadığı ‘Sil Baştan ’ dizisinin biteceği konuşuluyordu. Konuya açıklık getiren şarkıcı “Yani öyle bir şey yok konuşuluyor sadece. Bitmeden Beyaz Show ’a çıkıp geleneği yerine getireceğiz” dedi.

Beyaz Show ’a çıkan dizilerin 1 hafta sonra bittiğine vurgu yapan Dalkılıç, “Bizim dizi 4 hafta geriden gidiyor. Daha 3 haftalık hazır çekimimiz var. 3 hafta sonra Beyaz ’a çıkıp diziyi bitirmeye karar verdik. Sonuçta Beyaz ’ın da bir raconu var. Gidip 3 hafta sonra bitirmek ayıp olur” diye espri yaptı.

Röportaj boyunca Eser Yenenler ’e sataşmasıyla dikkat çeken İbrahim Büyükak ’ta rotasını değiştirip gazetecilere sataşmaya başlayınca kahkahalar havada uçuştu. Büyükak “Biraz zor soru sorun, ne oldu sorunuz mu bitti?” dedikten sonra “'Eser Yenenler hamile mi?' sorun bakalım cevabı ne olacak? dedi.

Eski sevgilisi Zeynep Farah Abdullah ’ın programına konuk olarak çıktığında ne hissettiği sorulan Yenenler “Yani benim eski yakın arkadaşım, şimdi ki uzak dostum. İbrahim program boyunca benimle uğraşınca, program bitsin artık diye dua ettim” dedi.

Eser Yenenler, "Zeynep Farah ile kötü ayrılmadık, kötü ayrılmış olsak programa çıkmazdı" diyerek sözlerini tamamladı. Grup alkolü fazla kaçırınca Murat Dalkılıç ’ın şoförlü minibüsüne bindi. Geri kalan araçları valeler kullanarak minibüsü takip etti.