Güneş'in haberine göre dört ay önce sürpriz nikahla evlenen sunucu Ece Erken ile galerici Serkan Uçar, önceki eğlence kulübünde birbirine girdi. Üç aylık hamile olan ve erkek bebek bekleyen Erken, Sahne İstanbul'da Serdar Ortaç'ı dinlemeye gitti. Ortaç, Erken'e sahneden "Ee bak evlendiniz, ne güzel çocuk da yaptınız. Ece bize de öğretin, nasıl yaptığınızı. Serkan bir arada senle buluşup kaynaşalım, konuşalım" dedi. Bu sözler üzerine çılgına dönen Uçar, Erken'i kolundan tuttuğu gibi tuvalet bölümüne götürdü ve "Bu adam nasıl sana öyle bir şey diyebilir?" diye bağırdı.

Gözyaşlarına boğuldu

Müşterilerin rahatsız olmaması için olaya mekanın güvenlikleri müdahale etti. Uçar'ın koluna girerek erkekler tuvaletine götüren güvenlik, 26 yaşındaki iş adamını bir türlü sakinleştiremeyince mekanın dışına çıkardı. Bu sırada gözyaşlarına boğulan Erken'in yardımına mekanda bulunan Özlem Yıldız ve Derya Tuna koştu.

Bir kez daha mekana girmek isteyen Serkan Uçar'ı ise güvenlik içeri almadı. "Siz beni ve karımı nasıl itersiniz, bana kimse dokunamaz. Hepinizi mahvederim" diyerek tehditler savurdu. Uçar, mekanın karşısında güvenliklerle tartışmaya devam ederken Ece Erken kimseye haber vermeden apar topar taksi ile oradan ayrıldı. Zor da olsa arkadaşlarının sakinleştirdiği Uçar mekana girip eşini almak istedi. Gittiğini öğrenince ikinci kez çılgına döndü. Uçar "O karıyı boşayacağım, nasıl benden habersiz gider ulan" diye bağırarak ortalığını inletti. Şoförünü çağıran iş adamının sürekli eşini aradığı gözlerden kaçmadı.

Ece eşini sildi

Aralık ayında eşiyle düğün yapmayı planlayan, gelinliğini bile seçen Ece Erken, karnı burnunda boşanma kararı aldı. Olay sonrası instagram sayfasındaki tüm fotoğraflarını sildiği eşini takipten çıkaran Erken, duygularını "Geçer dediklerini geçirdim, biter dediklerini bitirdim. Nefret ettiklerimi sildim, silkindim yeter dedim. Geride bıraktıklarım, hesap sormaya kalkmasın o yüzden bana. Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz" sözleriyle açıkladı. Ancak Erken, bu mesajı da daha sonra sildi. Erken soyadındaki Uçar'ı da sosyal medya hesaplarından kaldırdı.