Vatan'dan Gülşen Yüksel'in bugünkü yazısı..

Uyuşturucu temin etmek suçundan aldığı hapis cezası onandıktan sonra kayıplara karışan Deniz Seki ’nin izini sadece polisler değil gazeteciler de sürüyor.

5 ay önce hakkında yakalama kararı çıkartılan firari şarkıcının saklandığı yerle ilgili bugüne kadar 5 ayrı iddia gündeme geldi.

İlk önce Fransa ’da olduğu ve tanınmamak için saçlarını sarıya boyattığı konuşuldu, sonra Bodrum ’da saklandığı ve güneş gözlüksüz dışarıya çıkmadığı. Bir başka söylenti Mikonos ’da 5 bin Euro ’ya ev tuttuğu yönündeydi. Diğer Yunan Adaları da bu söylentilerden payını aldı.

Annesi iyi değil

Deniz ’in en son Tuzla ’da saklandığı öne sürüldü. Millet Gazetesi ’nin haberine göre Deniz, Tuzla ’da tripleks bir villada yaşıyormuş. Ne alışverişinden ne de eğlencesinden geri kalmıyormuş. Sokağa çıkarken tanınmamak için büyük şapka ve gözlük takıyormuş. Evinin verandasında dostları için partiler düzenliyormuş. Ancak elbette rahat değilmiş. Sıkıntıdan çok kilo almış.

4 yıl 2 aylık hapis cezası Yargıtay tarafından onanan Deniz 5 aydır kaçıyor. Aslına bakarsanız teslim olsaydı cezasının 5 ayı bitmişti. Kaç kaç nereye kadar? Sadece kendisi değil ailesi de perişan.

Annesi Güler Seki ’yle dün telefonda konuştum. “Hiç iyi değilim. Ben annesiyim kızımın nerede olduğunu bilmiyorum, insanlar nereden biliyor ve nasıl buluyorlar” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Kızına para gönderdiği iddiası için söyledikleri ise çaresizliğini gösteriyordu: “Siz herhalde şaka sanıyorsunuz bu işleri. Derin bir kuyunun içinde oturan bir anneyim. Kızımdan hiç haber alamıyorum. Keşke nerede olduğunu bilsem.”

2009 yılında Bakırköy Kadın Tutukevi ’nde yatan Deniz Seki ’yi annesi Güler Seki elinde çiçeklerle ziyaret etmişti.