Sözcü'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre Demir Demirkan, Sertab Erener ’le 18 yıl süren ilişkisini bitirdikten hemen sonra yeni birlikteliğe yelken açtığı lise aşkı Seda İnce ile Contemporary İstanbul ’da görüntülendi.

Yılın en önemli sanat etkinliği arasında gösterilen fuara birlikte katılan çift, meraklı bakışların ilgi odağı olurken, alandaki sanat eserleriyle yakından ilgilendi. Özellikle tablo ve heykel çalışmalarını beğendiği gözlenen çift, objektifleri fark ettiğinde ise tedirgin oldu. Sergiyi beğeniyle izlediğini söyleyen müzisyen, Sertab Erener ’in mahkeme kararıyla kendisine konuşma yasağı getirmesiyle ağzına kilit vurdu.

'SERTAB ’I DEĞİL ALBÜMÜ YAZIN'

Demir Demirkan, daha çok sanat eserleri hakkında konuşmayı tercih edip, Erener ’le biten 18 yıllık ilişkisi hakkındaki sorulara politik cevaplar verdi. “Güzel buldum sergiyi. İlgimi çeken güzel şeyler vardı. Video hatları beğendim” diyen Demir Demirkan, ardından sözü yeni çıkacak albümüne getirip, “Yeni albümüm çıkıyor bu ayın sonunda. Klip çektik bir klip daha çekeceğiz. İçinde 9 parça var. 8 ’i benim biri ortak” dedi. Demirkan, Sertab Erener ’le ilgili soruları ise her defasında “Bence siz albümü yazın” sorularıyla geçiştirdikten sonra, sevgilisi Seda İnce ile fuardan ayrıldı.