BKM Film yapımı, ilk kadın kalemindan çıkan komedi filmi “Deliha” haftasonuna neşe getirdi! Seyirci, mahallenin delikanlı kızı Zeliha ’yı ve onun aşkın peşindeki macerasını çok sevdi.

Film, ilk 3 gününde 265.767 kişi tarafından izlendi.

DELİ ZELİHA İZMİR VE ADANA ’DAYDI!

‘Deliha ’nın ekibi izleyicisi ile buluşmak için yollara düştü. Gupse Özay rol arkadaşları ile birlikte haftasonunu İzmir ve Adanalılar ile buluşarak geçirdi.

İZMİR ’Lİ GUPSE ’Yİ İZMİRLİLER KONFETİLER VE KALPLİ BALONLAR İLE KARŞILADI!

İzmirli olan Gupse Özay, Barış Arduç, Cihan Ercan, Hülya Duyar, Cenk Durmazel ve filmin yönetmeni Hakan Algül ile birlikte Optimum Avm ’de bir gösterime katıldı. Tüm ailesi ve babası Senih Özay da izleyiciler arasındaydı. Babasıyla bol bol sohbet eden ve şakalaşan Özay ’ın heyecan ve mutluluğu gözlerinden okundu.

Optimum AVM ’ye girdikleri andan itibaren büyük bir coşku ile karşılanan ekibin başlarından aşağıya kalpli balonlar ve konfetiler yağdırıldı.

 ADANA ’DA CİHAN ERCAN ’A TEZAHURATLAR

Oyuncuların ikinci durağı ise Adana Optimum Avm oldu. ‘Deliha ’ ekibini heyecanla karşılayan Adanalılar ıslıklar ve alkışlar ile geldikleri andan itibaren Gupse Özay ve film ekibini adım adım takip etti. Filmin başrol oyuncularından Cihan Ercan memleketinde seyircinin karşısına çıkmaktan ötürü en heyecanlı olandı. Arkadaşları ve ailesi onu Adana ’da hiç yalnız bırakmadı.

KARAGÜL EKİBİ ZİYARET ETTİ

Gupse Özay Adana ’ya Gupse Özay, Barış Arduç, Cihan Ercan, Korhan Herduran, Hulya Duyar ve Derya Alabora ile birlikte gitti. Hülya Duyar ’ın rol aldığı Gaziantep ’teki “Karagül” dizisinden arkadaşları da Adana ’da ekibi ziyaret etti. Daha önce tanışmamış olan Ece Uslu ve Gupse Özay, film gösterimi öncesi tanışıp, sohbet ettiler.