Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre Dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının güzelleşmek için uyguladığı havyar bakımı ,Türkiye ’ye de sıçradı. Ünlü oryantal Asena da Jenifer Aniston ve Angelina Jolie gibi yüzüne havyar sürdüğünü açıkladı. Cildinin güzelliğini  havyara borçlu olduğunu belirten Asena, “Yü-zümde hiç estetik yok. Havyarı kimi ekmeğine sürer ben yüzüme sürüyorum. Cildimi bu sayede canlandırıyorum” diye konuştu.

1 KAVANOZU 900 LİRA

Asena ’nın bu kürü kullandığını öğrenen ünlü iş kadını Demet Sabancı Çetindoğan, yurtdışından ithal ettiği ünlü bir havyar markasının yüzü olarak ünlü oryantali seçti. Asena bir kavanozu 900 liradan satılan havyarın reklam kampanyası için 100 bin TL aldı.

CİLDİ GENÇLEŞTİRİYOR

Hollywood yıldızları özellikle Oscar, Emmy ve Golden Globe gibi önemli ödül törenlerinden önce genç ve güzel görünmek için havyar kürü uyguluyor. Besin değeri yüksek olan havyar içerdiği E, D ve B vitaminleri, protein, Omega3, peptid ve aminoasitlerle hücrenin yeniden yapılan-masını destekliyor, cildi güçlendirip gençleştiriyor.