'Can ’a kapım her zaman açık'

Yeni bir dizi için ocak ayında Türkiye ’ye dönmeye hazırlanan Meryem Uzerli, Elle dergisinin yeni sayısına röportaj verdi. “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde rol aldığı dönem İstanbul ’daki bir otelde konaklayan ünlü oyuncu, “Bu sefer bir evim olsun diye hayal ediyorum. Artık otelde kalmak istemiyorum. Şimdi bir çocuğum var, onunla otelde kalmak istemem” dedi.

Kızı Lara ’nın babası Can Ateş ’le görüştüğünü de açıklayan Uzerli, artık “arkadaş” olduklarını söyledi: “Birkaç ay önce bir araya geldik ve ‘Bunlar nasıl, neden oldu ’ diye her şeyi konuştuk. Can ve ben arkadaşız. Lara ’yı çok seviyoruz ve anne-baba olarak onu mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Can bizi istediği zaman ziyaret edebilir. O Lara ’nın babası, ben de annesiyim. Lara hayatımızda olduğu için çok mutluyuz.” Uzerli, “Peki Can Ateş, hafta sonları alacak mı kızını?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi: "Bunu bir daha konuşacağız. Lara daha bebek. Can da bir baba olarak Lara ’yı çok seviyor. Tabii ki bizi istediği zaman ziyaret edebilir. Kapım ona her zaman açık. Biz arkadaşız, zaten çok telefonlaşıyoruz, mesajlaşıyoruz. O kadar.”

YENİ AŞKA HAZIRIM

Meryem Uzerli, aşk sorusuna şöyle karşılık verdi: “Günün birinde birini yine sevebilirim. Hayatımı paylaşacağım bir insanın özlemini duyuyorum. O kişiyle ne zaman karşılaşacağımı Allah bilir ama onu yakın zamanda gönderirse de olur. Sanki buna hazırım.”

Meryem Uzerli, Can Ateş ’le ilişkisinden dünyaya gelen bebeği için “Bir çocuğun olduğunda büyük değişim yaşıyorsun. Ben Lara ’yı doğurdum ama aslında Lara beni doğurdu” yorumunu yaptı.